Košarka

Direktno.rs

24. 01. 2023. 07:32 0

Bogdan stao na 11 poena, Vučević briljirao

Posle serije pobeda, izgleda da je započet niz poraza. Naime, Bogdan Bogdanović i njegova Atlanta vezali su drugi neuspeh, pošto su u noći između ponedeljka i utorka pali na ispitu protiv Bulsa u Čikagu - 111:100.

Srpski košarkaš se nije proslavio protiv Bulsa, pošto je ubacio 11 poena uz jedan skok i četiri asistencije za 33 minuta provedena na terenu. Šutirao je 4/12 iz igre, pri čemu je čak osam puta uspeo da se okuša sa distance uz tri pogotka.

Međutim, potpuno ga je zasenio drugi košarkaš sa Balkana iz rivalskog tabora. Moćan dabl-dabl upisao je Nikola Vučević za Bulse upisavši 14 poena uz čak 17 skokova i sedam asistencija. Čikago je pored njega imao nekoliko veoma raspoloženih igrača.

Tako je Demar Derozan ubacio 26 poena, Zek Lavin je dodao 20 poena, dok je Patrik Vilijams postigao 18 poena uz 10 skokova. Sa druge strane je dominirao Tre Jang sa 21 poenom, dok je Dežonte Marej upisao samo jedan manje. Ističe se i dabl-dabl Klinta Kapele, košarkaša iz Švajcarske, koji je imao 16 poena uz 12 skokova.

U preostalim mečevima, videli smo "ludačku" napadačku košarku na meču Detroit - Milvoki, koja je donela čak 280 poena. Na kraju je Janis Adetokumbo ponovo pokazao svu svoju moć i snažnim dabl-dablom je vodio Bakse preko Pistonsa - 130:150.

Janis je pored 29 poena imao i 12 skokova uz četiri asistencije, a pokušao je da mu u pravoj meri parira Bojan Bogdanović koji je postigao čak 33 poena uz tri uhvaćene lopte.

Što se preostalih mečeva tiče, veće iznenađenje je jedino poraz Bostona u Orlandu (113:98), dok je Sakramento naneo baš težak poraz Memfisu na domaćem terenu (133:100).

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati