Košarka

[ Izvor: Sport klub ]

22. 01. 2023. 08:48 0

Džikić pobedio pa uzeo mikrofon (VIDEO)

Ekipa Hapoela iz Jerusalima je nekako dobila Bnei Hercliju u meču izraelskog prvenstva. Tim koji vodi Aleksandar Džikić je napravio veliki preokret u ovom duelu i dobio je posle produžetka 84:82.

Posle prve četvrtine ovog duela je bilo 27:11, da bi u poslednjoj deonici bio egal. Meč je rešen u produžetku, a jedan od glavnih protagonista u ovoj utakmici je bio trener Aleksandar Džikić.

Bivši strateg Partizana i Budućnosti je u vidnom naboju emocija tražio mikrofon od zvaničnog spikera u hali u Jerusalimu.

- Deset hiljada u sredu! Deset hiljada u sredu - poručio je Džikić.

Srpski trener se tako zahvalio navijačima na poseti, ali ih je i pozvao na prvu sledeću utakmicu koja Hapoelu sledi u Ligi šampiona. Tada će ovaj tim igrati sa Dižonom u svojoj dvorani.

Džikić je posle meča rekao da je navijače pozvao u dvoranu u sredu jer „više njih znači da postoji više šansi da tim dobije“. Džikić je govorio takođe i o izraelskoj ligi, o talentovanim igračima u tom takmičenju, ali i o tome što su navijači napravili majice sa njegovim likom. Novinar je posle meča pitao Džileta da li je kupio tu majicu.

- Ja? Da li si ozbiljan? 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati