Košarka

Direktno.rs

07. 12. 2022. 12:43 6

OBRT Navijači Zvezde mogu na derbi u Arenu

Košarkaški klub Crvena zvezda obavestio je javnost da će navijači tog tima koji poseduju karte moći da prisustvuju meču 12. kola Evrolige protiv Partizana (četvrtak, 20.30 sati).

Takva odluka je doneta nakon novog sastanka bezbednosti, a saopštenje kluba sa Malog Kalemegdana prenosimo u celosti.

"KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je u sredu u organizaciji direkcije policije, održan novi sastanak bezbednosti kome su prisustvovali predstavnici svih relevatnih službi zaduženih za bezbednost i organiziciju utakmice, kao i predstavnici oba kluba aktera sutrašnje utakmice 12. kola Evrolige.

Na sastanku je odlučeno da će u četvrtak uveče biti obezbeđeni posebni sektori za sve navijače Crvene zvezda koji poseduju karte za utakmicu. Takođe biće određena i posebna lokacija za okupljanje navijača Crvene zvezde, kako bi bezbedno mogli da uđu i izađu iz Arene. Svi ostali detalji biće saopšteni naknadno.

Ovom prilikom, KK Crvena zvezda mts još jednom apeluje da utakmica protekne u fer i sportskoj atmosferi, bez ikakvih incidenata.

Molimo navijače Crvene zvezde da se ponašaju u duhu fer pleja, bez obzira na sve vrste provokacija, i da time obezbede da ova utakmica 12. kola Evrolige protekne u najboljem redu i bez bilo kakvih incidenata", stoji u saopštenju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati