Košarka

Direktno.rs

23. 11. 2022. 07:25 5

Žoc: Navijači nisu mogli u halu, Evroliga da reaguje

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović bio je ogorčen dešavanjima oko meča sa Barselonom, budući da pristalice crno-belih nisu mogle da prisustvuju utakmici sa Barselonom.

Navijači Partizana su prvo onemogućeni da uđu u dvoranu u kojoj je igrana utakmica protiv Barselone, a potom su pojedini izbačeni iz dvorane.

Po završetku utakmice Obradović je rekao:

- To je zaista jedna neprijatna vest, čuo sam da su ljudi dolazili iz cele Evrope, čak i van Evrope, hteli su da gledaju utakmicu ali im nisu dali da uđu u salu, čak su ih izbacivali. Ne znam koliko je to tačno, ali Evroliga mora time da se pozabavi - rekao je trener crno-belih.

Žoc je potom nastavio...

- Ja sam video čoveka koji je došao ih Kopenhagena koji je kupio kartu, ali nije mogao da uđe. neki momci sa Malte, iz Nemačke, koji su kupili kartu pre par meseci a nisu mogli da uđu.

Svestan je trener crno-belih da ovako nešto ne sme da se ponovi:

- Evroliga mora nešto da uradi po tom pitanju, da vidi šta se dešava. Pozivam sve navijače koji nisu mogli da uđu da dođu u Beograd, u krajnjem slučaju da budu naši gosti - rekao je Obradović za kraj.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati