Košarka

[ Izvor: Mediji ]

30. 09. 2022. 21:35 3

Panter novi kapitan Partizana!

Amerikanac Kevin Panter zvanično je imenovan za kapitena Košarkaškog kluba Partizan. Bek šuter crno-belih će postati tek drugi stranac u istoriji kluba kome je pripala čast da ima ulogu kapitena. Pre njega je to zvanje imao samo Francuz Žofri Lovernj, mada treba napomenuti da Panter poseduje srpski pasoš.

Kevinu Panteru će ovo biti druga sezona u Partizanu. U prvoj je bio lider ekipe na terenu, ali joj nije pomogao da osvoji makar jedan trofej. Sada će predvoditi dosta snažniji sastav, koji će igrati i u Evroligi.Panter je u intervjuu za TV Partizan poručio šta navijači mogu da očekuju od njega u novom izdanju.

- Velika je čast, takve stvari se ne dešavaju često. Uradiću sve što mogu, da budem tu za Partizan, da svi imamo dobru i zdravu godinu. Stvarno mi je čast, radim naporno - rekao je Panter, pa dodao:

- Nisam njihov otac, nisam tu da im pričam šta treba da rade, već da izvučem najbolje, bilo na terenu ili mentalno. Znaju koliko pričam sa njima, ne treba da pričam pred kamerama ili pred trenerom. Obraćaju mi se kada im treba nešto, tu sam da im pomognem. Imam dosta iskustva. Moja vrata su uvek otvorena, mogu da dođu da pričaju sa mnom o čemu god, ne samo o košarci. Jedva čekam da počne sezona - podvukao je Panter.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati