Košarka

[ Izvor: Telegraf.rs ]

24. 09. 2022. 19:03 3

Zvezda izgubila od Olimpijakosa sa 39 razlike!

Košarkaši Zvezde pretrpeli su vrlo neprijatan poraz u pripremnom meču na turniru "Neofitos Handriotis" u Nikoziji na Kipru protiv ekipe Olimpijakosa. Od početka meča je grčki sastav zadao ritam koji srpski tim nije mogao da isprati, a razlika je tokom najvećeg dela meča bila dvocifrena - 94:55. Jedino tokom druge četvrtine je Zvezda uspela koliko-toliko da poveže redove i da se spusti na jednocifren zaostatak, ali je koliko u trećoj deonici usledio žestok odgovor Olimpijakosa, koji je brzo stigao i do više od 20 poena prednosti.

Poslednja četvrtina donela je dalje propadanje kroz provaliju za ekipu Crvene zvezde. U jednom momentu na kraju utakmice je Olimpijakos stigao i do neverovatnih +39, koliko je iznosila i konačna razlika, a Grci sve do samog kraja nisu spuštali nogu sa papučice za gas. Ruku na srce, služio ih je šut za tri poena koji je kroz veći deo meča bio na preko 50%, dok je ekipa iz Beograda bila katastrofalna u tom segmentu.Nije ni to bio jedini problem Zvezde. Olimpijakos je imao dvocifren broj skokova i asistencija više, dok je grčki tim igrao gotovo bez greške i tek pred sam kraj stigao je do dvocifrenog broja izgubljenih lopti. Dosta kontrolisanije i sa više kreativnosti su izgledali napadi momaka iz Pireja od Beograđana.

Na kraju, ovo može da bude sasvim dobra škola za Crvenu zvezdu pred početak nove sezone i prilika za otrežnjenje. Beograđani su, sinoć nekako preživeli sastav Peristerija, koji je imao i šut za pobedu, a danas je nekako sve došlo na naplatu protiv daleko moćnijih Pirejaca.

Na kraju meča je zbog bola iz igre morao da izađe Ognjen Dobrić uz pomoć saigrača. Videćemo da li je u pitanje samo kratkotrajni problem ili će košarkaš Zvezde morati da ide na neki vid oporavka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati