Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Košarka

[ Izvor: Nova ekonomija ]

21. 09. 2022. 06:57 4

Košarkaškom savezu od države još 25 miliona

Košarkaški savez Srbije (KSS) dobiće još 25 miliona dinara (oko 212 hiljada evra) finansijske pomoći iz budžetske rezerve.

- Sredstva rezerve, odobravaju se Generalnom sekretarijatu Vlade u ukupnom iznosu od 25.000.000 dinara na ime finansijske pomoći Кošarkaškom savezu Srbije - piše u rešenju objavljenom u Službenom glasniku, a prenosi Nova ekonomija.

Košarkaški savez Srbije je sredinom jula dobio 118 miliona dinara finansijske pomoći iz budžetske rezerve.

Takođe je u maju ove godine iz budžetske rezerve odobreno sedam miliona dinara na ime finansijske pomoći KSS-u.

U 2021. godini KSS je ostvario poslovne prihode u iznosu od 425 miliona dinara, dok su rashodi saveza bili 439 miliona dinara. Poslovni gubitak iznosio je 13,8 miliona dinara.

Prihodi od "donacija, dotacija, subvencija i slično" iznosili su 200,8 miliona dinara, piše u bilansu uspeha Košarkaškog savez Srbije.

Od ukupnih "donacija, subvencija i dotacija" 120,9 milona bilo je iz republičkog budžeta, a 79,9 miliona od domaćih inostranih privrednih društava, preduzetnika i drugih pravnih.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se


Čekajući novu Vladu

Zoran Živković [03.10.2022.]
Anketa

Poskupljenje čega vam je najteže palo?

Rezultati

Video dana

Žmurke