Košarka

Direktno.rs

10. 08. 2022. 21:54 6

Ikodinović: Na prizeman način se odrekli Teodosića!

Naš proslavljeni vaterpolista Danilo Ikodinović je povodom precrtavanja Miloša Teodosića iz reprezentacije Srbije za Evrobasket imao niz objava na Tviteru, u kojima je istakao da se "Srbija po ko zna koji put odrekla najboljih, bez poštovanja i na način na koji to oni ne zaslužuju".

- Patriote, evo još jednog primera kako se država Srbija odriče najzaslužnijih i najboljih među najboljima! Čovek je 15 godina bio u reprezentaciji, poslednjih 10 je njen lider i na najprizemniji način ga se odrekneš. E, patriote i tviter ratnici, pojma nemate ni o čemu, samo lajete - napisao je Ikodinović, komentarišući oproštajnu žurku koju su košarkaši priredili Teodosiću.Ikodinović je dodao i da  je selektor Svetislav Pešić bio dužan da Teodosiću ukaže poštovanje, kao lideru, kapitenu i nekom ko je 15 godina u reprezentaciji, a ne da ga precrta, kako je naveo, "kao klinca od 20 godina".

- Poštovanje se ukazuje najboljima, a Teodosić je najbolji medju najboljima već godinama. POŠTOVANJE! Izbor je svakako trenerov - prokomentarisao je Ikodinović.

Da podsetimo, Svetislav Pešić je odlučio da sa spiska košarkaša za Evrobasket i kvalifikacije za Svetsko prvenstvo precrta kapitena Miloša Teodosića, koji je 15 godina bio član nacionalnog tima. Ta odluka je izazvala tektonske potrese, Srbija se podelila povodom ovog pitanja, pa se mogli čuti komentari koji idu u prilog Pešiću, ali i onih u kojima se navodi da na ovaj način nikako nije smeo da postupi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati