Košarka

Direktno.rs

03. 07. 2022. 22:43 7

"Bruka i sramota u Nišu: Mrak nam je prirodno stanje"

Košarkaši Srbije trebalo je ove nedelje da odigraju poslednji meč prve faze kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Belgije. Kažemo, trebalo je, budući da su igrači dve selekcije posle dva minuta poslati da se zagrevaju, da bi posle sat vremena prekida doneta odluka da se meč odlaže. I to zbog nestanka struje u "Čairu".

Bili su strljivi navijači, čekali su da nadležni odlože kvar, međutim od svega nije bilo ničega. Džaba su se "orlovi" i "crveni đavoli" zagrevali u polumraku, na kraju je odlučeno da će košarkaši dve selekcije na teren ponovo u ponedeljak od 19 sati. Ako sve bude u redu...

Nema nikakve dileme, Evropa će dugo da priča o bizarnom detalju iz Niša, a nezadovoljstvo nisu skrivali mnogi na društvenim mrežama. Opšti utisak je da je ovo "bruka i sramota".

- Ovo što se dešava u "Čairu" u Nišu je SNS, Grčićeva i Zoranina zaostavština. Bruka i sramota. Atlantida. Mrak nam je prirodno stanje. Publika objasnila - napisao je Ivan Mandić, član Predsedništva Stranke slobode i pravde.

Na opasku Jelene Milošević, predsednice niškog odbora SSP, da ne treba ovde zaboraviti ni Draganu Sotirovski, gradonačelnicu Niša, Mandić je dodao:

- Tri puta nestaje struja, taman na zagrevanju. Pa i bušmansko konačište bolje organizovano. Prekid. Poludeli ljudi i hali sa pravom. Kakva bruka.

I to su bile samo neke u moru reakcija.

- Gradonačenice Sotirovski, ukoliko ni sutra ne bude struje u "Čairu", po propozicijama gubimo utakmicu. Sramota - napisala je Mirjana.

- Čisto da vam kažem da je samo pred dva dana bila poplava u "Čairu" - podsetio je Vujke.

- Kakva blamaža! A nismo ni igrali - jasno poručuje Ivan Stijepović.

- Znači, u "Čairu" osvetljenje i klima ne mogu zajedno. Srbija 2022. godine - smatra Marko Đokić.

- Sramota za ovo što se dogodilo. Sramota! - poručuje tviteraš Briljantin vosak.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati