Košarka

Milan Zarić

26. 06. 2022. 18:59 0

Prva izjava Davidovca posle prelaska u CSKA

Dejan Davidovac je posle još jedne trijumfalne sezone odlučio da napusti Crvenu zvezdu. Istekao mu je ugovor i nije potpisao novi, već se otisnuo u Moskvu, gde se obavezao na vernost CSKA.

"Armejci" su obelodanili da su angažovali Davidovca, koji će za moskovski klub igrati naredne sezone, mada u ugovoru postoji opcija da se saradnja produži na još jednu sezonu.

Davidovac će tako prvi put u karijeri da nastupa van Srbije, budući da je nosio dres Zvezde od 2017. godine, da bi dve godine pre potpisivanja za tim sa Malog Kalemegdana igrao za FMP.

Sa Zvezdom je Davidovac tri puta osvojio ABA ligu (2019, 2020. i 2021. godine), četiri puta je bio šampion Srbije, dok je dva puta osvojio Kup Radivoja Koraća.

- Presrećan sam što sam potpisao za legendarni klub kakav je CSKA - rekao je Davidovac za klupski sajt, pa onda nastavio:

- Nikad nisam igrao van Srbije i srećan sam što će prvi korak biti u klubu sa takvom reputacijom. Počastvovan sam da nastavim srpsku istoriju u CSKA posle imena kao što su Dušan Ivković, Nenad Krstić, Miloš Teodosić. Bićemo veoma motivisani da naredne sezone vratimo trofej u VTB ligi - naveo je Davidovac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati