Košarka

[ Izvor: Bličer riport ]

14. 06. 2022. 21:04 2

Micić dolazi kod Jokića u Denver?

Vasilije Micić je odavno na meti klubova iz NBA lige, to već neko vreme nije tajna. Prošle sezone je doneo odluku da ostane u Efesu i sa timom iz Istanbula se popeo na krov Evrope, a druga vezana titula prvaka "starog kontinenta" naterala je ekipe iz najjače svetske lige da ponovo počnu da razmišljaju o nekadašnjem košarkašu Mege i Crvene zvezde.

No, kako prenosi čuveni "Bličer riport", stvar je ovog puta otišla korak dalje.

Navodno, za Micića su ozbiljno zainteresovane tri ekipe - Čikago Bulsi, Milvoki Baksi i Denver Nagetsi.

A prednjači ekipa za koju nastupa Nikola Jokić:

Denver bi trebalo da na draftu pokuša da reši pitanje plejmejkera nakon trejda sa Oklahoma Siti Tanderima, kada su dobili 30. pika, ali su u potrazi i za iskusnijim rešenjem. Izbor je navodno pao na Micića, koji bi trebalo da stigne kao zamena za Montea Morisa.

Više će biti poznato u danima koji slede, ali je interesovanje Denvera poprilično veliko. Trenutno, prava na Micića polaže Oklahoma, ali teško da bi aktuelni MVP završnog turnira Evrolige prihvatio da ode u Tandere, s obzirom na to da je u pitanju ekipa koja je pre svega dobro popunjena na mestu plejmejkera, ali je, pored toga, i u takozvanom "rebild" modu, a teško da bi Micić put SAD otišao kako bi poslužio kao prelazno rešenje u kreiranju tima na duže staze.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati