Košarka

[ Izvor: Sportske.net ]

14. 06. 2022. 20:02 1

Zvezda silovito protiv Mege do finala!

Ekipa Crvene zvezde je drugi finalista AdmiralBet Super lige pošto je danas u dvorani "Aleksandar Nikolić" bila bolja od ekipe Mege sa 88:66, pa je ukupan rezultat 2:1 u korist ekipe Dejana Radonjića.  Mega je danas živela samo prvih 5-6 minuta, poveli su sa 11:10 trojkom Luke Cerovine, a potom su naglo stali u napadu.

 Zvezda je baš tada proradila, Stefan Marković, pa Ostin Holins, kao i Luka Mitrović, njih trojica su najviše doprineli da domaćin ima 10 poena viška na kraju prve deonice. U nastavku ređale su se trojke u mrežici Mege, Holins i Kalinić su do vrha napunuli koš protivnika.

Upravo je nakon dve uzastopne trojke Kalinića Zvezda stigla do plusa od 21 poena (52:31), i Mega se mučila da skine prednost i ispod 20 poena do kraja utakmice.  Kalinić je već nakon prvih 20 minuta imao 21 poen.

Treća četvrtina je bila čista rutina od strane crveno-belih, zaigrao je i Cirbes čijim poenima je završena deonica za 23 poena razlike. Trojkom Stefana Markovića u poslednjoj deonici bilo je 78:50, pa onda 83:53, jasno je bilo da neće biti apsolutno nikakve drame.

Nakon poena Simonovića Zvezda je spustila gas, nije postigla poen tri i po minuta, sve do trojke Lazarevića.  Kalinić je ostao na 21 poen, štedeo ga je Radonjić, a Holins je završio sa 17 poena. Na drugoj strani Simanić 12 poena. 

Na kraju, možemo reći da je kvalitetniji tim otišao u finale, a tamo će Zvezda igrati protiv FMP-a. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati