Košarka

Direktno.rs

02. 06. 2022. 20:31 0

Kakvu želju ima Žoc pred četvrti okršaj sa Zvezdom?

Tenzije dostižu neslućene razmere u susret četvrtom meču finalne serije plej-ofa ABA lige - košarkaši Partizana dočekaće Crvenu zvezdu i pokušati da anuliraju prednost večitog rivala od 2:1 u pobedama. Posle tri meča serije koji su obilovali skandalima koji nisu u vezi sa košarkom, četvrti meč najavili su trener crno-belih Željko Obradović i kapiten tima Rade Zagorac.

Utakmica će biti odigrana u petak u hali "Aleksandar Nikolić" sa početkom u 18.30.

- Otprilike isto kao i pred treću utakmicu - znamo da jedini način da nastavimo finalnu seriju jeste da pobedimo. Da probamo da damo sve od sebe, kao što smo to uradili u poslednje dve utakmice. Borbenost koja je bila fantastična. Uz veliku želju da teren ne bude klizav kao što je bio u trećoj utakmici. Mislim da je zdravlje igrača obe ekipe najvažnije - kazao je devetostruki prvak Evrope Željko Obradović.

Slično razmišlja i kapiten "parnog valjka".

- Nastavlja se serija, nastavlja se nadmetanje. Mislim da je treća utakmica bila jako intenzivna, u svakom smislu. Vrlo je teško za igranje. Uslovi su bili teški za igranje u celoj seriji. Nema previše prostora za promene između utakmica. Ono što uspemo da prilagodimo na video sastancima, to je u principu sve. Nastavljamo. Idemo po drugu pobedu i da se nastavi finalna serija - rekao je Rade Zagorac.

Zvezda će u slučaju pobede doći do šeste titule na Jadranu i na vrhu večne liste ovog takmičenja izjednačiće se upravo sa Partizanom. Međutim, mnogo je bitnije to što će šampion Jadrana dobiti specijalnu jednogodišnju pozivnicu Evrolige za nastup u ovom elitnom takmičenju u sezoni 2022/23.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Gol(f)man

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati