Košarka

[ Izvor: Sportske.net ]

21. 05. 2022. 08:19 0

Kakva košarka, Luka protiv Stefa, epski preokret u San Francisku!

Luka Dončić je dominirao gotovo čitave večeri u Karijevoj kući, pumpao mišiće i igrao se sa Voriorsima. A onda je usledio strašan odgovor - 126:117.

Golden Stejt se vratio iz -19, svoje prvo vođstvo napravili su početkom poslednje četvrtine, ali posle toga ishod je mogao biti samo jedan. Luka je na kraju završio sa 41 poenom, 18 je dao u prvoj četvrtini, trojkom je zatvorio prvo poluvreme za +14 Teksašana.

Oba tima strašno šutiraju u seriji, ali Voriorsi su pomerili granice u drugom poluvremenu. Kari je meč završio sa 32 poena, Luni dodao 21, najviše u karijeri i imao 12 skokova. Ukupno 56% šuta za Dabse, dali su 14 od 28 trojki, dodatno popravili procente u odnosu na već impresivan prvi meč. Džordan Pul kao i obično sjajan kao šesti čovek 23 poena, 70% šuta, uz svo uvažavanje Dalasa, Golden Stejt ima previše oružja.

Branson je u redovima gostiju dao 31 poen, Bulok 21, baš 21 trojku su postigli Mavsi, ali iz 45 pokušaja. Kada je šut stao u nastavku, stvari su došle na svoje mesto. U San Francisku Dalas je 8:0 u ovom plej ofu, na dobro su putu ka svom prvom finalu od 2019. nakon što su se pet puta zaredom borili za prsten.

Serija se seli u Dalas, videćemo da li Dončić ima odgovor, njegov tim će ponovo morati da se vrati iz 0:2, ali čini se da je protivnik prejak...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati