Košarka

[ Izvor: Nova.rs ]

30. 11. 2021. 07:43 1

Braća Jokić čuvala leđa Nikoli u Majamiju (VIDEO)

Nemanja i Strahinja Jokić stigli su u Majami da bi pružili podršku bratu Nikoli u duelu Denvera i Majamija (120:111), a taj susret su pratili sa posebnog mesta.

Strahinja je u dvoranu ušetao u društvu jedne devojke koju je držao za ruku, ali nije poznato ko je u pitanju.

Braća su sela odmah iza klupe Denvera, kako bi bila uz Nikolu, a podsetimo povod za njihov dugo najavljivani dolazak na Floridu bio je sukob Nikole i Markifa Morisa na meču 8. novembra.

Iako je trener Majkl Meloun tvrdio da su braća svaki put dolazila u Majami da gledaju mečeve, nijedan dolazak nije privukao ovakvu pažnju.

Video zapis je na internetu za manje od četiri sata videlo 620 hiljada ljudi, a podelio ga je Majk Singer, američki novinar koji prati Nagetse.

Meč su gledali u društvu Miška Ražnatovića, poznatog košarkaškog menadžera. Podsetimo, oni su privukli veliku pažnju košarkaške javnosti kada su napravili Tviter nalog preko kog su javno zapretili braći Moris.

„Trebalo je da ostaviš sve ovako, a umesto toga si javno pretio našem bratu. Tvoj brat je napravio prljav potez prvi. Ako želiš da ovo nastaviš budi siguran da ćemo te sačekati“, napisala su braća Nikole Jokića.

Strahinja i Nemanja su uslikani kako sa tribina gledaju susret sa Majamjem u Denveru, a tada su odlučili da naprave Tviter nalog samo da bi poslali poruku Morisu.

Ovu poruku preneli su i Majk Singer, američki novinar koji prati Denver, a retvitovao je i Miško Ražnatović, menadžer MVP NBA lige.

Ovaj profil prati i Adrijen Vojnarovski, najpoznatiji košarkaški novinar sveta, a i mnoge druge poznate ličnosti.

Za manje od sat vremena ova objava ima više od 8 hiljada lajkova, 1.700 retvitova i 1.536 „kvoutova“.

Proširila se kao požar, a u NBA je postala glavna tema.

Singer je potvrdio da je ovo njihov pravi nalog na Tviteru, a napravili su ga sa željom da odgovore Markusu Morisu koji je ranije tokom tog dana napisao.

„Čekao si dok je brat okrenuo leđa. Zabeleženo“, napisao je tada košarkaš LA Klipersa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati