Košarka

Direktno.rs

15. 09. 2021. 13:30 1

ŽESTOK UDARAC Zvezda bez centra tri meseca

Povreda koju je doživeo Aron Vajt na turniru u Minhenu protiv Panatinaikosa, ostaviće traga na čitavu ekipu srpskog i regionalnog šampiona, pošto odličnog košarkaša na parketu neće biti najmanje tri meseca. To je otkrio Dejan Radonjić na konferenciji za medije u hali "Aleksandar Nikolić".

Vajt će samo nakon operacije pauzirati šest nedelja, posle čega ga očekuje period oporavka i pripreme za takmičarske mečeve, što će se praktično odužiti do kraja godine.

- Vajt je odsutan, delikatno je pitanje kada će na teren. Prema izveštajima doktora minimum tri meseca ga neće biti na parketu. Daćemo sve od sebe da budemo što je moguće bolji - rekao je Radonjić.

Ostaje da se vidi da li će crveno-beli proneći adekvatnu zamenu.

- Situacija je teška i svi smo svesni toga. Neke preterane priče oko toga da li ćemo da dovedemo nekog umesto Vajta... Potrudićemo se da nađemo što bolja rešenja. Videćemo šta će se desiti. U ovom trenutku je prvo potrebno da sagledamo pravu situaciju s igračima, koji su povređeni i kada će on da se vrati - dodao je trener crveno-belih.

U međuvremenu, crveno-beli su rešili da potpišu ugovor sa Majkom Cirbesom do kraja godine i tako donekle pokriju prazninu u centarskoj liniji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati