Košarka

[ Izvor: KSS ]

25. 07. 2021. 20:23 0

ŽELE REVANŠ Kraljice sutra startuju u Tokiju

Košarkašice Srbije prvi meč na Olimpijskim igrama odigraće u ponedeljak u 10.20 časova po srednjeevropskom vremenu. Protivnik u "Saitama Super Areni" biće reprezentacija Kanade, koja je ostala veliki dužnik našem timu na prethodnim Igrama u Rio de Žaneiru. Tada je u grupnoj fazi Srbija ispustila vođstvo od 18 poena razlike i na kraju doživela poraz od Kanade sa 71:67.

- Očekujem da će to biti teška utakmica. Mi smo spremne i želimo da damo sve od sebe. Znamo da je Kanada ekipa koja igra 40 minuta jako i do poslednjeg trenutka ne odustaju, tako da mislim da će ključna stvar biti da naš fokus bude sve vreme na visokom nivou - istakla je Tina Krajišnik.

Ivon Anderson je svesna odakle će pretiti najveća opasnost u duelu sa Kanađankama.

- Biće to veoma izazovna utakmica za nas. One igraju fizički vrlo snažno, agresivne su i u odbrani i u napadu. Očekujem da će utakmica biti u veoma brzom ritmu. Mi smo navikle na to i spremne smo za veliku borbu - zaključila je Anderson.

Pored Srbije i Kanade, u grupi su još Španija i Koreja. Plasman u četvrtfinale obezbediće po dve prvoplasirane ekipe iz sve tri grupe, kao i dva najbolja trećeplasirana tima.

Da podsetimo, Srbija je na prethodnim Olimpijskim igrama u Riju osvojila bronzanu medalju, a pre mesec dana je na Evropskom prvenstvu u Španiji vratila titulu šampiona Evrope

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati