Košarka

Direktno.rs

22. 07. 2021. 18:01 0

"Nisam u najboljem stanju, ali ekipa ne zavisi od mene"

Naša košarkašica Sonja Vasić izjavila je da još nije u najboljem stanju, pošto se tek nedavno oporavila od virusa korona.

Sjajna košarkašica je imala pozitivan test na kovid 6. jula, ali je uspela da se oporavi i otputuje u Tokio. Njen suprug i član veslačkog tima Srbije Miloš Vasić, takođe je bio zaražen.

- Bio je to izazovan period za našu porodicu, psihički i emotivno naporan. Do poslednjeg trenutka nismo znali da li ćemo biti tu, Miloš i ja. Teško je, kada toliko dugo čekaš nešto, a onda se suočiš sa nečim gde nemaš nikakvu kontrolu. Ni Miloš ni ja nismo u najboljem stanju. Ne znam da li ćemo predstavljati Srbiju onako kako bismo želeli - poručila je Sonja na konferenciji za medije srpskog olimpijskog tima.

Srpske košarkašice ovog leta su već osvojile zlato na Evropskom prvenstvu, na kome je Sonja bila MVP.

- Moja ekipa ne zavisi od mene, ima njih 11 koje verujem da će mi olakšati sve ovo što je iza nas. Mnogo toga se promenilo od te 2016. godine kada smo bile u Riju, tada smo možda i neočekivano osvojile bronzu. Mnogo smo sazrele od tada… Mi smo jedine uz Noleta imale bitno takmičenje pre ovoga. Imale smo malo vremena da se pripremimo za Igre. Verujemo da je uvek moguće da se nešto uradi, samo da igramo našu prepoznatljivu igru. Svi su pretendenti za odličje. Možda je preambiciozno da govorimo o odbrani medalje. Ali mi ne bežimo od pritiska.

Uz Filipa Filipovića, 32-godišnjakinja će nositi zastavu Srbije na ceremoniji otvaranja u petak.

- Verovatno ćemo se tek sutra baviti ceremonijom. Videćemo ko će da ide. Za mene je velika čast što sam izabrana, smatram da mi imamo mnogo kandidata koji su mogli da budu na tom mestu. Još delim to sa Filipom Filipovićem, velikom legendom našeg sporta - zaključila je Sonja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati