Košarka

[ Izvor: Mocart sport ]

19. 06. 2021. 11:58 5

Iz Denvera o Jokiću i reprezentaciji: Stvarno je umoran

Predsednik košarkaških operacija Denver Nagetsa Tim Koneli govorio je o napornoj sezoni u NBA ligi i tu se između ostalog dotakao i Nikole Jokića.

Naravno, u Srbiji je mnogo bure podigla informacija da Jokić neće igrati za nacionalni tim ovog leta. U Denveru bi bili ponosni da imaju još jednog reprezentativca, ali...

- Mi u klubu smo ponosni kada naši igrači predstavljaju svoje reprezentacije na međunarodnim takmičenjima, ali, uz to, takođe i razumemo neverovatan napor koji je ova i ovakva sezona iziskivala od naših momaka... Ova sezona je bila na poseban način komplikovana - rekao je Koneli.

Jasno je da Nagetsi misle da se Jokić preforsirao sa 109 odigranih utakmica i da žele da bude što spremniji za sledeću sezonu NBA lige.

- Želim da igra, on želi da igra. Ali teško je ignorisati brojeve. Kada imate igrača koji stvarno želi da igra svake večeri, meni je protiv zdravog razuma da mu kažeš da ne igra. Nikola je izrastao u lidera, inspiriše nas sve svojim pristupom. On je voljan da igra svakog dana, a posle svakog meča ide i radi sa Felipeom (kondicioni trener). On je zaista umoran, naročito kada se uzme u obzir da smo u poslednjim utakmicama igrali bez Džamala Mareja. Naši igrači su uradili dobar posao. Kao i uvek, Nikola će odlučiti. Svesni smo koliko je umoran, svesni smo njegove uloge i moramo da imamo strategiju kako bi on bio svež i srećan za sledeću sezonu - rekao je Koneli.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati