Košarka

Direktno.rs

03. 06. 2021. 19:10 9

Navijači u hali: Ako može Zvezda, što ne bi i Partizan (VIDEO)

Košarkaši Partizana igraju protiv Mege, drugi meč polufinala Superlige Srbije u košarci u hali "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu. Partizan je navijače u halu doveo nakon što je peta utakmica plej-ofa Crvene zvezde i Budućnosti odigrana pred najmanje 5.000 navijača, što još nije dozvoljeno u Srbiji, ali ni nigde u regionu.

Kasalon je u prvoj utakmici ubacio 23 poena za Megu, Erik Mika je prednjačio u Partizanu sa 22, koliko je imao i Filip Petrušev, veliki potencijal „ružičastih“.

Partizan će morati da pojača odbranu, a njihov trener Aleksandar Matović kaže da je njegov tim prihvatio neke rizike koji se nisu isplatili.

- Mega je pogodila šuteve koje smo morali da odbranimo. Večeras igramo novu utakmicu, moramo dobro da se spremimo i odigramo što bolje - rekao je Matović pred drugi meč.

Partizan - Mega 63:61 (12:25, 28:13, )

Dvorana: Ranko Žeravica, Beograd; Publika: Nekoliko stotina; Sudije: Jovčić, Glišić, Jerković

Partizan: Pejdž, Dangubić, Mika, Petrović, Stepanović, Jaramaz, Miletić, Veličković, Perkins, Janković, Trifunović. Trener: Aleksandar Matović.

Mega: Milosavljević, Kasalon, Matković, Cerovina, Petrušev, Simonović, Momirov, Novak, Kljajević, Tepić, Simanić, Langović. Trener: Vlada Jovanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati