Košarka

[ Izvor: Mozzartsport ]

09. 04. 2021. 05:28 0

Pokuševski podbacio, Bjelica bez poena (VIDEO)

Posle partije karijere Aleksej Pokuševski je podbacio - 10 poena. Ništa neobično i neočekivano za momka njegovih godina. Oscilacije su nešto što smo gledali i što ćemo gledati dok kraja ruki sezone za mladog srpskog asa čija Oklahoma je doživela novi poraz, osmi u poslednjih devet utakmica. Ovoga puta bolji od Tandera bio je Klivlend - 129:102. Bjelica bez poena.

Oklahoma se dobro držala tokom prvog poluvremena. Čak je imala rekordnu prednost u tom delu igre (osam poena), međutim glave joj je došao veoma loš start treće deonice, kada su Kavalirsi na dobar finiš druge (4:0) nadovezali seriju 11:0. Od tog momenta pa sve do kraja utakmice prednost gostiju konstatano je rasla i pitanje pobednika nije se postavljalo nijednom tokom drugog dela susreta.

Pokuševskog nije išao šut (3/12 iz igre, za tri 2/8), meč je završio sa 10 poena, šest skokova i po dve blokade i asistencije, ali na sve to dodao je i četiri izgubljene lopte - najviše od svih aktera ovog meča.

Veoma važnu pobedu u borbi za plej-of ostvario je Majami protiv Los Anđeles Lejkersa u čijem timu nije bilo Lebrona Džejmsa, Entonija Dejvisa, Kajla Kuzme - 110:104. Džimi Batler vodio je Vrelinu do trijumfa s 28 poena. Naš Nemanja Bjelica dobio je tek devet minuta - bez poena, dva skoka i dve asistencije.

SVI REZULTATI

Majami - LA Lejkers 110:104

Toronto - Čikago 113:122

Oklahoma - Klivlend 102:129

Dalas - Milvoki

LA Klipers - Finiks

Sakramento - Detroit

Juta - Portland

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati