Košarka

Direktno.rs [ Izvor: KK Crvena zvezda ]

08. 04. 2021. 12:36 0

Radonjić pred poslednji meč u Evroligi: Za utisak i 16. mesto

Košarkaši Crvene zvezde u okviru poslednjeg kola Evrolige gostuju večeras u Berlinu (20.00). Alba je u prvom susretu ovih ekipa slavila u uzbudljivoj završnici u Beogradu, a pred 34. kolo ima trijumf više od crveno-belih.

Sastav iz glavnog grada Nemačke sa Zvezdom će se sastati po šesti put u društvu najboljih, a srpski šampion je dosad upisao samo jedan trijumf. Sredinom decembra nemački prvak slavio je u dvorani Aleksandar Nikolić rezultatom 90:84, pa bi pobeda od sedam ili više poena razlike omogućila crveno-belima da se domognu 16. pozicije na tabeli.

Dobra vest je da se u tim vraća Kori Volden, dok će Duop Rit propustiti i predstojeći duel. 

- Ostala nam je ta jedna utakmica u Evroligi i Albi i nama. Prilika da se odigra jedan dobar meč, znamo i njihove kvalitete i kako igraju. Zato na prvom mestu moramo da odigramo sa dobrom koncentracijom, da trčimo dobro i da nivo odbrane bude dobar da možemo da budemo konkurentni, da pariramo ekipi Albe i njihovom stilu igre i zato će nam biti potrebna i dobra energija kako bi odigrali dobru utakmicu u Berlinu - rekao je Radonjić.

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić je svestan da je pred njegovom ekipom težak zadatak:

- Očekuje nas meč sa jednom izuzetno dobrom ekipom, imaju izgrađen sistem, imaju mnogo izlaza iz akcija, igraju puno u tranziciji, takva su ekipa, tako igraju već dugo, znaju da iskoriste svoje prilike. Moramo da budemo maksimalno fokusirani svih 40 minuta, igraju sa mnogo slobode, sa mnogo trčanja i šuteva iz svih pozicija na koje su navikli i koje uzimaju cele sezone. To moramo da iskontrolišemo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati