Košarka

Direktno.rs [ Izvor: Mozzartsport ]

31. 03. 2021. 05:57 0

Jokić do dabl-dabla - pobeda, Bogdan 22 poena - poraz (VIDEO)

Filadelfija nije imala šanse u Koloradu - 104:95 za Denver. Nikola Jokić je već po navici, ovoga puta u poslednjem minutu, stigao do dabl-dabla. Postigao je 21 poen, imao je 10 skokova i pet asistencija. U porazu Atlante od Finiksa (117:110) Bogdan Bogdanović je bio najbolji i najefikasniji sa 22 poena, četiri skoka i šest asistencija za 37 minuta igre. Ipak, nedovoljno da se sruše Sunca u gostima.

Treba reći i da je na tribinama Denverove dvorane bilo navijača, a čuli su se i povici "MVP, MVP" upućeni srpskom centru.

- Nekim igračima su potrebni navijači, potrebna im je ta energija. Uvek je lepo imati navijače uz sebe - rekao je Jokić posle meča.

Utisak je da nije preterano pritiskao papučicu od gasa, kao da je želeo da se njegovi saigrači što više razigraju jer mu je jasno da neće moći sam da vuče celu sezonu. I ovoga puta su se saigrači u dobroj meri i priključili. Igrao je naš as 34 i po minuta i šutirao je iz igre 8/14 što je 57,1%. Za tri poena je probao samo jednom i nije bio precizan, dok je penale gađao 5/6.

Najefikasniji na ovoj utakmici bio je Džamal Mari sa 30 datih poena, a imao je i šest skokova i četiri asistencije. Majkl Porer Junior sve više potvrđuje status trećeg igrača ekipe, a Filadelfiji je ubacio 27 poena i imao 12 skokova. Novajlija Aron Gordon je dao šest poena i imao četiri skoka.

Od samog starta meča Denver je igrao kao u transu, šta god da su domaći bacili ka košu to je ušlo, dok sa druge strane Fila nije mogla da se sastavi i zato je prvo poluvreme apsolutno pripalo Jokićevom timu.

U porazu Atlante od Finiksa (117:110) Bogdan Bogdanović je bio najbolji i najefikasniji sa 22 poena, četiri skoka i šest asistencija za 37 minuta igre. Ipak, nedovoljno da se sruše Sunca u gostima.

Ostali rezultati:

Vašington - Šarlot 104:114

Los Anđeles Klipersi - Orlando 96:103

Finiks - Atlanta 117:110

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati