Košarka

I. V.

05. 02. 2021. 18:41 1

Tomašević najbliži fotelji direktora KK Partizan?!

Dejan Tomašević, donedavni generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije, najbliži je da nasledi Nikolu Lončara na funkciji sportskog direktora KK Partizan, saznaje Direktno.rs.

Bivši košarkaš Crvene zvezde, Partizana, Budućnosti, Taukeramike, Pamese, Panatinaikosa i PAOK-a i trofejni reprezentativac dugo je lutao tražeći posao posle napuštanja Kuće košarke, a trenutno je najbliži funkciji u Humskoj.

Tomašević je jedno vreme bio ozbiljan kandidat za ministra sporta, pre toga je bio kandidat za predsednika FIBA, ali je izgubio obe bitke, da bi se sada nametnuo bivšem klubu kao njegov novi funkcioner, a kako saznajemo, postoje realne šanse da se vrati u Partizan.

Napomenimo i to, Tomašević je sa našom reprezentacijom osvajao zlatne medalje na prvenstvima sveta 1998. i 2002. godine, kao i na šampionatima Evrope 1995, 1997. i 2001. godine. Sa srebrnim odličjem se vratio sa Olimpijskih igara 1996. iz Atlante, dok je bronzu osvojio 1999. godine na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati