Košarka

Direktno.rs

01. 01. 2021. 20:14 0

"Da imam čarobni štapić, ne bih bio u Partizanu"

Ja kad bih imao čarobni štap ili kad bih mogao da pomeram zvezde da se rezultati nama poklapaju, ne bih bio tu. Bio bih Merlin, ali nisam. Na nama je da radimo ono što možemo i da radimo maksimalno na treningu. Štab i svi mi smo 24 sata u košarci, radimo maksimalno, kao i igrači - rekao je trener košarkaša Partizana Sašo Filipovski u razgovoru za klupsku televiziju.

Partizan za dva dana igra prvu utakmicu u 2021. godini – gostuje ekipi Splita sa namerom da posle tri poraza iz poslednje četiri abaligaške utakmice slavi protiv ekipe koja je tik iza njega. I ne samo da Partizan ne beleži zadovoljavajuće rezultate, već timovi koje vidi kao konkurente za plej-of i koji mu beže na tabeli poput Igokee, beleže odlične rezultate.

- Svi želimo da to drvo da te plodove. Kopamo zemlju, sadimo, košarkaški zalivamo vodom. Čekamo da nam se konačno pojavi Sunce i vetar u leđa, da i mi isto odigramo dobre partije i da dobijemo utakmice - naveo je Filipovski.

On smatra da je ključno da njegovi izabranici ostanu pozitivni.

- Slabost, gubitak samopouzdanja, panika, strahovi ne mogu doprineti ničemu dobrom niti pomoći ekipi da odigra na vrhunskom nivou. Treba ostati ambiciozan, boriti se do kraja. Treba ići na pobedu, dobiti pobednički mentalitet i dovesti dobra pojačanja da se dignemo, da osvežimo tim. Znamo da u životu investicija i ubiranje plodova ne idu istovremeno. Investiraš i radiš i čekaš. I ja sam nestrpljiv, ja bih voleo kao i igrači da imamo igru, da igramo odbranu... Ali moramo ostati pozitivni jer znamo da negativna energija ubija čoveka - zaključio je Filipovski.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati