Košarka

Direktno.rs [ Izvor: KK Partizan ]

29. 11. 2020. 14:25 0

Vežbao sa Dončićem, pa se vratio u Partizan

Aleksej Nikolić je ponovo obukao crno-beli dres KK Partizana posle pozajmice od godinu dana italijanskom Trevizu.

Slovenački reprezentativac ima ugovor sa Partizanom do leta 2022. godine i pokušaće posle operacije kuka da potraži još jednu šansu kod trenera Saša Filipovskog.

- Osećam se odlično. Lepo je videti stara lica sa kojima sam sarađivao, a i ove momke sa kojima se upoznajem i trenera. Lepo je, dobra i radna atmosfera - rekao je Nikolić za TV Partizan.

Nikolić je do prekida zbog pandemije koronavirusa imao dobru sezonu u Trevizu, a u međuv remenu je morao da operišpe kuk.

- Imao sam dobru sezonu. Ono što sam tražio, to sam i dobio, a to su minuti na terenu. Mislim da sam ih dobro iskoristio. Ima još prostora za napredak i o tome i razmišljam. Bilo je bitno da steknem samopouzdanje na tim utakmicama, to mi je uspevalo. Nadam se da ću to da nastavim i ovde. Morao sam da operišem kuk, jer je došlo do problema sa kojima više nisam mogao normalno da funkcionišem na terenu. Nekako smo to držali pod kontrolom prošle sezone, ali kako je odmicalo vreme, bilo je sve gore i gore. Tako da je intervencija bila neophodna. Rehabilitacija je bila odlična, bez većih problema.

Nikolić je letos trenirao u Sloveniji i sa Lukom Dončićem, asom Dalasa.

- Luka je bio kod kuće i trebalo je da se priključi nekome, jer ne voli da radi sam. Bilo je mnogo zabavno i lepo da radim sa njim. On je i među top pet sada u NBA ligi, dobro je videti kako radi neke stvari, kako razmišlja. Bilo je mnogo takmičarskih treninga, taj takmičarski duh je kod njega non stop na maksimumu - istakao je Nikolić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati