Košarka

Direktno.rs

23. 10. 2020. 00:12 0

Obradović: Timski smo srušili "armejce"

Crvena zvezda je nadvisila sebe, nadomestila je minus od 14 poena i savladala CSKA iz Moskve u produžetku. Trenera Sašu Obradovića obradovao je timski duh i nepokolebljivost uprkos velikoj porendosti "armejaca". Hvalio je sve, malo izgrdio Davidovca.

- Verovao sam do kraja da možemo da pobedimo i kada smo bili u minusu. Sam produžetak je ponovo pokazao dobar karakter igrača. Veliki podstrek za sve što dolazi. Dobro je da imamo razigran tim i da možemo na svakog da računamo. Velika je ovo pobeda protiv jednog od favorita Evrolige ove sezone. Lojd je odigrao izuzetno, ali je i ostatak tima pomogao da dođemo do ove fenomenalne pobede. Bili smo jaki kao tim. Prvo poluvreme je bilo tako što smo pokazali možda i preveliki repspekt i pravili greške, ali sa velikim zajedništvom našli smo prvo odbranu, a onda i pobedu napadom - rekao je Obradović.

Imali su crveno-beli svoje junake, ali pobedu nad "armejcima" izvojevao je tim.

- Veliki doprinos svih igrača. U raznim fazama smo imali različite igrače. Bio je to Lojd, Kuridža, pa na kraju Davidovac. Takođe, Ročesti koji se vidi da je bez utakmica, sa dve fenomenalne asistencije je dao svoj doprinos. Pretimo sa više pozicija. Dobro je da su taj dobar duh i atmosfera, koja se kreirala na treningu, sada se prenela na ovako veliku utakmicu.

Dejan Davidovac je zaslužio i pohvale, ali je i žestoko iznervirao trenera.

- Zvao sam akciju za njega. Nervira me to kada nije uzeo to što je za njega nacrtano. Nekada pobegne malo od lopte, nije plašljiv, naprotiv, pokazao je na kraju da nije plašljiv, jer je na neki način i prelomio. Ali nedostaje mu malo bezobrazluka da bude još bolje, on je naš projekat. Trebalo je da uzme loptu i on je trebalo da završi, a ne Hol - istakao je Obradović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati