Košarka

Direktno.rs

11. 02. 2020. 09:24 0

"Zašto da se budim, a moja devojčica ne? Sve je pogrešno"

Kobi Brajant, njegova ćerka Đijana i još sedmoro putnika stradalo je u padu helikoptera 26. januara, a posle tragedije legendarnog košarkaša i njegove naslednice Vanesa Brajant ne može da dođe sebi od bola.

Skrhana je Vanesa, ne može da veruje da više nikada neće videti supruga i ćerku, što je stavila do znanja i najnovijom objavom na Instagramu.

Ona je na ovoj društvenoj mreži postavila video snimak Kobija i Đijane, nakon čega se oglasila porukom koja lomi srca.

- Nerado prepuštam svoja osećanja rečima. Moj mozak ne prihvata da Kobija i Đijane više nema. Ne mogu u isto vreme da shvatim da nema njih dvoje. Dok pokušavam da "proseuiram" da nema Kobija, moje telo odbija da prihvati da mi se moja Điđi nikada neće vratiti. Sve je pogrešno. Zašto ja da se budim sledećeg jutra, a da moja devojčica nema tu mogućnost? Ljuta sam! Pred njom je bio život - napisala je Vanesa Brajant na Instagramu.

Ipak, svesna je da mora da bude jaka i da kako zna i ume preboli porodičnu tragediju.

- Onda shvatam da moram biti jaka za moje tri ćerke. Ljuta sam što nisam sa Kobijem i Điđi, ali i zahvalna što sam ovde sa Natalijom, Biankom i Kapri. Znam da je to normalno. To je deo procesa tugovanja. Samo sam htela da podelim to kako se neko oseća kada doživi takav gubitak. Bože, volela bih da su ovde i ova noćna mora bi bila gotova. Molim se za sve žrtve ove strašne tragedije. Molim vas, nastavite da se molite za njih - istakla je Vanesa Brajant.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati