Košarka

Direktno.rs [ Izvor: SK ]

02. 12. 2019. 07:44 0

NBA Gudurić sjajno koristio minutažu, odlični Dončić i Dragić

Košarkaši Memfisa prekinuli su seriju od šest poraza trijumfom nad Minesotom rezultatom 115:107. Srpski reprezentativac Marko Gudurić postigao je osam poena za 13 minuta provedenih na parketu.

Gosti su do odlučujuće prednosti došli u poslednjoj četvrtini, a Marko Gudurić je odlično iskoristio minutažu. Na parketu je proveo mionut više od čitave četvrtine i za to vreme postigao zadovoljavajućih osam poena (3/6 iz igre, 1/2 za tri, 1/1 slobodna bacanja), uz skok i po dve asistencije i izgubljene lopte. Najefikasniji je bio Dilon Bruks sa 26 poena, a Grejson Alen 13. Na drugoj strani Karl Entoni Tauns je postigao 21 poen, uz 12 skokova i 5 asistencija, a Endrju Vigins 18.

Boston je očekivano Niksima u Njujorku naneo sedmi uzastopni poraz - 113:104. Seltiksi su tek u poslednjoj deonici slomili otpor domaćina, a blistao je Džejson Tejtum sa 30 poena, 6 skokova i 7 asistencija, dva manje dodao je Džejlen Braun, dok je Kemba Voker imao 16 poena i 10 asistencija.

Džulijus Rend je predvodio Nikse sa 26 poena, a Denis Smit je dodao 17.

Košarkaši Majamija u gostima su savladali Bruklin 109:106, iako je na četiri i po minuta pre kraja gubio 103:95.

Ponovo je odličan bio Goran Dragić sa 24 poena /9/18 iz igre, 3/6 za tri, 3/4 slobodna bacanja), uz 2 skoka i 6 asistencija za 31 minut, Džimi Batler je postigao 20, a Bam Adebajo 17, uz 16 skokova. Kod Netsa 29 poena je postigao Spense DInvidi, a 25 Džo Heris.

Dalas Meveriksi prekinuli su niz Lejkersa od deset pobeda i slavili su u Los Anđelesu sa 114:100, a Slovenac Luka Dončić ubacio je 27 poena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati