Fudbal

Direktno.rs

16. 10. 2024. 07:26 1

Nestvarni Leo Mesi: Tri gola i dve asistencije za pobedu Argentine (VIDEO)

Kakva noć za Lionela Mesija! Na dan kada je prvi put zaigrao fudbal u seniorskoj konkurenciji i debitovao za Barselonu tog 16. oktobra 2004. godine, najbolji argentinski fudbaler svih vremena odigrao je meč za pamćenje i sa tri gola i dve asistencije srušio Boliviju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo - 6:0 (3:0)!

Mesi je postigao svoj 10. het-trik u dresu nacionalnog tima, dok je istovremeno pretekao Iranca Alija Daeija na listi najboljih strelaca u dresu reprezentacije.

Leo je stigao do brojke od 110 golova za "gaučose" na 189 utakmica, uz podsećanje da je prvi pogodak postigao davnog 3. januara 2006. godine na utakmici sa Hrvatskom. Daei je ostao na 109, a na prvom mestu je Kristijano Ronaldo sa 132 gola.

Mesi je utakmicu otvorio golom u 19. minutu, da bi do poluvremena usledile dve asistencije za Lautara Martineza u 43. i Hulijana Alvareza u 45+3. minutu.

Almadin pogodak u 69. minutu bio je jedini u kom Mesi nije učestvovao, da bi as Intera iz Majamija u 84. i 86. minutu još jednom digao "Monumental" na noge i naterao publiku da mu po ko zna koji put kliče.

Argentina je i dalje prva u kvalifikacijama i samo čudo može da ih ostavi bez Svetskog prvenstva posle ove istorijske pobede, najubedljivije u kvalifikacijama za Mundijal. Imaju 22 boda iz 10 utakmica, dok se na drugom mestu nalazi Kolumbija sa tri boda manje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Dugo putovanje u EU

Zoran Živković [16.10.2024.]




Video dana

Odličan kostim

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati