Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

15. 10. 2024. 20:07 0

Pre 2 godine igrao protiv Zvezde, sad mu preti ZATVOR

Bivšem francuskom reprezentativcu Visamu Ben Jederu počelo je suđenje u Nicu, i to po optužnici da je seksualno napastvovao jednu ženu prošlog meseca!

Ben Jeder ima 34 godine i trenutno je bez kluba, ujedno se bori sa alkoholizmom, a drugi je najbolji strelac Monaka svih vremena. Kao igrač ovog kluba u jesen 2022. igrao je protiv Crvene zvezde u Ligi Evrope.

Prema istrazi, Ben Jeder je 6. septembra upoznao ženu i pozvao je u svoj automobil. Tamo je, kako je ta žena ispričala policiji, izveo seksualni akt. Iste noći je uhapšen po prijavi.

Optužbe protiv njega nose maksimalnu kaznu od 10 godina zatvora, mada mediji u Francuskoj pišu da je realnije da dobije dve i po godine iza rešetaka.

Ben Jeder je takođe optužen i za psihološko nasilje nad svojom suprugom s kojom je u procesu razvoda, a to suđenje je zakazano za decembar. Negirao je tu optužbu, kao i onu iz 2023. od strane druge žene koja ga je optužila za silovanje.

Španski sud ga je 2023. godine proglasio krivim za poresku prevaru dok je živeo u zemlji, te mu je izrekao šestomesečnu uslovnu kaznu.

Došao je u Monako iz Sevilje 2019. godine i u Kneževini je postigao 118 golova u 201 meču, ali mu ugovor nije produžen kada je istekao ove godine. Postigao je tri gola za francusku reprezentaciju u 19 nastupa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Sve je zauzeto

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati