Fudbal

Direktno.rs

14. 10. 2024. 22:48 0

Francuzi slavili u Briselu, Glazer opet primio 4 gola u Italiji

Ne ide Omriju Glazeru ove sezone kad kroči na Apeninsko poluostrvo, doživeo je ubedljiv poraz sa Crvenom zvezdom od Intera u Milanu, nije se bolje proveo ni sa reprezentacijom Izraela protiv Azura u Udinama.

Italija je očekivano slavila protiv Izraela, reprezentacije koja je zalutala u "A" diviziju Lige nacija i koja je ostala bez osvojenog boda i posle četvrtog kola. U Udinama Azuri su bili dominantni, a Glazer je ponovo na tlu Italije vadio četiri lopte iz svoje mreže, baš kao i prilikom gostovanja Crvene zvezde Interu.

U prvom poluvremenu Izraelci su se dobro držali, ali su poklekli u finišu, precizan sa bele tačke bio je Retegui u 41. minutu. Posle samo devet minuta igre u nastavku Glazera je savladao i Retegui.

Tračak nade za Izraelce bio je pogodak Abu Faija u 66. minutu, ali su sve dileme otklonili Fratezi u 72. i Di Lorenco u 79. minutu. Italija je izbila na čelo tabele Grupe 2.

U derbiju kola Francuska je ponovo slavila protiv Belgije, ovoga puta u Briselu - 2:1. Prvo poluvreme obeležio je promašeni jedanaesterac Tilemansa u 23. minutu, šutirao je prvotimac Aston Vile preko gola Manjana.

Tu grešku je 12 minuta kasnije kaznio Kolo Muani, koji je bio siguran sa 11 metara. Ipak, Belgija je uspela da izjednači u 45+3. minutu preko Opende.

Uzbuđenja je bilo i u drugom poluvremenu, najpre je posle VAR provere poništen pogodak Konea u 60. minutu zbog igranja rukom, ali su Trikolori poveli dva minuta kasnijekad je pogodio Kolo Muani, ovoga puta iz igre. Do kraja meča Francuzi su odoleli, i to sa igračem manje, Čuameni je isključen u 76. minutu.

Nemačka je uspela da savlada Holandiju na "Alijans areni" u Minhenu - 1:0. Ispostavilo se da je presudio jedan pogodak, prvotimca Štutgarta Džejmija Levelinga iz 63. minuta.

Fudbaleri Bosne i Hercegovine doživeli su treći poraz u Ligi A Lige nacija. Naime, oni su u Zenici poraženi od Mađarske sa 0:2.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Mučki napad sa leđa

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati