Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

10. 10. 2024. 10:59 0

Novo fudbalsko čudo: Tek mu je 18, a već vredi 95 miliona!

Supertalentovani brazilski defanzivac Vitor Reis (18) na dobrom je putu da postane nova fudbalska zvezda, a za njega su već ozbiljno zainteresovani Arsenal i Real Madrid.

Mladi fudbaler Palmeirasa važi za jednog od najtalentovanijih odbrambenih fudbalera na planeti i već mu predviđaju blistavu fudbalsku karijeru.

Otkupna klauzula za novo fudbalsko čudo iz Brazila iznosi neverovatnih 95 miliona evra i klub koji je spreman da izdvoji taj novac može ga dobiti odmah.

Arsenal je žestoko zagrizao, ali će pokušati da se cenka sa upravom Palmeirasa jer nisu spremni da daju toliki novac za tako mladog fudbalera koji se nije dokazao na evropskom tlu.

U trku za mladog defanzivca ozbiljno se uključio i Real Madrid, pa ne bi bilo iznenađenje da Vitor krene stopama svog bivšeg saigrača Endrika, koji je letos pojačao Real u transferu vrednom oko 60 miliona evra.

Navodno, za Vitora se raspituje i Totenhem, pa nas u narednom periodu očekuje žestoka bitka za potpis mladog defanzivca.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Napadnut krokodil

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati