Fudbal

[ Izvor: mediji ]

09. 10. 2024. 09:39 0

Zavirite u Ronaldovu luksuznu vilu, zbog ovoga je prodaje (VIDEO)

Kristijano Ronaldo je u bogatoj karijeri dva puta živeo u Velikoj Britaniji, a tokom drugog boravka je napravio i jednu višemilionsku grešku.

Ronaldo se pre dve godine vratio u Mančester junajted, a po prelasku u Saudijsku Arabiju odlučio je da je vreme da proda nekretninu.

Raskošna vila u Alderli Edžu u Češajeru je oglašena za prodaju, a prva cena je bila 6.559.000 evra, ali je ona ubrzo snižena.

Sada je cena oko šest miliona jer nije bilo zainteresovanih kupaca.

Kompanija koja se bavi prodajom ovakvih nekretnina pokazala je i šta se dobije za tu cifru. Uz predivnu glavnu zgradu koja predstavlja mešavinu tradicionalnog britanskog načina gradnje i modernih tendencija sa staklenom spoljašnošću koja ima sedam spavaćih soba, bazen, kućni bioskop, teretanu, džakuzi, čak i teren za padel postoji i "štala za goste".

Da, dobro ste pročitali. Iako su vila i sam plac predivni postoji jedan veliki problem.

 Zbog tog problema čak se ni sam Ronaldo nije dugo zadržao u ovom domu.

- Ronaldo se ekspresno iselio s poseda u Češajeru u kuću od 3 miliona funti u vlasništvu Endija Kola jer vila koja se sada prodaje je krasna, smeštena među brežuljcima i blizu šume, ali oko nje borave ovce, a one su jako glasne rano ujutro. Osim toga, s puta koji se nalazi s prednje strane kuće, može se videti unutar imanja - stajalo je u tekstu britanskog "Sana".

Ronaldo je napustio Englesku i sada živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (iako nastupa u ligi Saudijske Arabije) i to na Ostrvu milijardera u zalivu Džumeira. U toj enklavi imaju nekretnine najbogatiji Rusi, Izraelci, Indijci i Rusi. Ronaldova vila tamo vredi oko 50 miliona evra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Džekpot

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati