Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

06. 10. 2024. 18:24 0

Barsa ostaje na vrhu: Rutinski meč sa Alavesom

Rutinska pobeda Barselone, Levandovski nemilosrdno tresao mrežu domaćina.

Možda i lakše nego što se očekivalo, Barselona je večeras kao gost savladala ekipu Alavesa sa ubedljivih 3:0, a glavna uloga na terenu pripala je trostrukom strelcu Robertu Levandovskom.

Na prvi gol se čekalo nepunih sedam minuta. Barsa je iznudila slobodan udarac uz desnu aut-liniju, na četrdesetak metara od gola, Rafinja ga je odlično izveo i preciznim centaršutem pronašao Levandovskog koji udarcem glavom šalje loptu u mrežu - 0:1.

Isti tandem u glavnim ulogama i petnaest minuta kasnije, kada je Rafinja upisao novu asistenciju, a Levandovski još jedan pogodak. Najpre je napad Alavesa zaustavljen ispred Barsinog kaznenog prostora, lopta zatim dolazi do Rafinje koji probija po levoj strani, stiže do kaznenog proszora, a onda na ivici peterca pronalazi Levandovskog koji još jednom uspeva da savlada golmana Siveru - 0:2.

Pitanje pobednika je rešeno tek što je istaklo prvih pola sata igre. Tada je Barsa izvela akciju kroz sredinu, Erik Garsija je ovoga puta bio u ulozi ''pakera'', a Levandovski sa nekih devet metara, iskosa sa desne strane pogađa mrežu za konačnih 0:3.

Pred sam kraj prvog poluvremena Martinez je posle centaršuta sa desne strane pogodio mrežu gostiju, ali taj gol nije priznat, pa je Alaves ostao i bez počasnog pogotka u ovom meču.

U nastavku je Barsa rutinski zadržala prednost i upisala osmu pobedu i devet odigranih kola.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati