Fudbal

M. Z.

28. 09. 2024. 19:56 0

Vlahović prekinuo post: Dva puta u mrežu Đenove (VIDEO)

Naš napadač Dušan Vlahović prekinuo je post od četiri meča na kojima nije dao gol, budući da je našao put do mreže Đenove u meču šestog kola Serije A (i to dva puta). Tim golovima je u ogromnoj meri doprineo da Juventus na ovom gostovanju slavi - 0:3!

Vlahović je dobro počeo sezonu, jer je dao dva gola Veroni, ali je onda usledio post. Na četiri vezana meča nije dao gol, a Juventus na tri vezana duela u Seriji A nije dao gol, što je izazvalo nervozu.

Ali, toj nervozi je došao kraj u Đenovi. "Stara dama" nije mogla do gola u prvom poluvremenu, da bi u nastavku bila viđena dva gola. I to oba u režiji Dušana Vlahovića.

Najpre je dosuđen penal za Juventus, odgovornost je u tom 48. minutu preuzeo Vlahović, koji je precizno gađao ugao rivala, pa golman, iako je pogodio stranu, nije mogao da odbrani.

Na taj način je doneo prednost gigantu iz Torina, no to nije bio kraj. Samo sedam minuta kasnije - novi gol Vlahovića. Ovoga puta je pogodio posle asistencije Tona Kopmajnersa, tukao je levom nogom iskosa sa leve strane i dijagonalom je matirao golmana rivala za osetnih 0:2.

Ti golovi su slomili otpor Đenove, koja je do kraja još jedanput kapitulirala. Dogodilo se to u 89. minutu, kada su u akciji učestovale novajlije u crno-belom dresu, pa je posle asistencije Kefrena Tirama pogodio Fransisko Konseisao za konačnih 0:3.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Pet frendli

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati