Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

24. 09. 2024. 20:38 2

"Nema pregovora sa Vučelićem, Vazurom i Zečevićem": Glas legendi Partizana

Bura u Partizanu posle 174. Večitog derbija se ne stišava. Određene promene su se dogodile, o nekima se govori, a sada su se oglasili i potpisnici "Apela za spas Partizana".

Potpisnici ovog apela demantuju da je došlo do postizanja dogovora o predlogu predsedničke funkcije namenjene Rasimu Ljajiću. Saopštenje prenosimo u celosti i bez izmena:

- Povodom netačnih navoda koji su se pojavili u javnosti, a koji sugerišu da su potpisnici "Apela za spas Partizana" postigli zajednički stav i predložili da predsedničku funkciju u FK Partizan preuzme gospodin Rasim Ljajić, odlučno demantujemo takve tvrdnje.

Nikakvih razgovora niti pregovora sa Miloradom Vučelićem, Milošem Vazurom i Žarkom Zečevićem nije bilo, niti ih može biti. Jedino u čemu bismo se mogli saglasiti sa njima jeste momentalna i neopoziva ostavka navedenih lica, čime bi se otvorila vrata za mogućnost da se klub, koji je dostigao najniže grane u svojoj dugoj istoriji, ponovo uzdigne.

"Apel za spas Partizana" nisu potpisali samo bivši prvotimci i treneri FK Partizan, već i više od 26.000 navijača, te bez konsenzusa navijača i fudbalskih legendi ovog kluba ne može biti nikakvog nametnutog rešenja, bez obzira ko ga zagovara. Sve tačke koje se odnose na oporavak Partizana usaglašene su sa navijačima, i u tom pogledu podržavamo sve njihove zahteve.

Informacije koje se šire u vezi sa ovom temom su potpuno netačne i predstavljaju pokušaj kozmetičkih promena koje su do sada bile pogubne za klub. O kadrovskim rešenjima i predlozima za ključne pozicije ćemo javno raspravljati kada se ispune svi zahtevi da trenutno rukovodstvo napusti klub i kada sadašnji saziv Skupštine bude raspušten.

Na kraju saopštenja se navodi:

Pozivamo sve zainteresovane da se za tačne informacije obrate Udruženju bivših fudbalera i trenera FK Partizan i da se uzdrže od širenja dezinformacija koje samo dodatno izazivaju konfuziju među navijačima crno-belih.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Čas gastronomije

Zoran Živković [23.09.2024.]




Video dana

Vrlo polako i oslobođeno

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati