Fudbal

Direktno.rs

21. 09. 2024. 18:20 0

Liverpul lako do tri boda, preokreti Vile i Totenhema

Fudbaleri Liverpula su posle pobede u Milanu na startu Lige šampiona u istom ritmu nastavili i u petom kolu Premijer lige, budući da su savladali Bornmut sa 3:0.

Redsi su hteli da se iskupe pred svojim navijačima za poraz od Notingem Foresta u prošlom kolu na Enfildu od 1:0 i deluje da su u tome uspeli.

Liverpul je do prvog gola stigao u 26. minutu, kada je Luis Dijaz otključao mrežu Bornmuta, a posle uvodnog gola Kolumbijca do kraja poluvremena, ekipa Arne Slota je još dva puta zatresla mrežu rivala.

Samo dva minuta kasnije isti igrač je povećao prednost Redsa, da bi u 37. minutu Darvin Nunjez pogodio pravo u metu i tako poslao ekipe na poluvreme sa rezultatom 3:0.

Fulam je na iznenađenje mnogih uspeo da savlada Njukasl na svom terenu - 3:1.

Igra dobro ekipa iz Londona, za koju je i na ovom meču utakmicu započeo srpski reprezentativac Saša Lukić.

Raul Himenez je posle samo pet minuta igre doveo Fulam do prednosti, a do kraja prvog dela meča Emil Smit Rou je duplirao vođstvo ekipe sa obale Temze.

Njukasl se nije predavao, pa je posle manje od 60 sekundi smanjio prednost domaćih, tačnije to je uradio Harvi Barns. Ipak, "kolibari" su do kraja uspeli da postignu još jedan gol za konačnih 3:1.

Zanimljivu utakmicu smo gledali na novom Vajt Hart Lejnu, gde je Totenhem posle preokreta savladao Brentford sa 3:1.

Brentford poveo posle manje od 60 sekundi, kada je Mbeumo savladao Vikarija. Uspeo je Totenhem brzo da se oporavi od ovog šoka i u osmom minutu preko Dominika Solankija dođe do izjednačenja.

Totalni preokret smo videli posle tačno 20 minuta kada je Džonson pogodio mrežu gostiju. Pobedu "pevaca" je potvrdio Džejms Medison golom u finišu meča.

Da li zbog Lige šampiona ili nečeg drugog, ali Aston Vila nije blistala na svom terenu na utakmici protiv Vulverhemptona koji nije imao dobar start sezone. Na kraju je tim iz Birmingema, ipak, uspeo da slavi - 3:1.

Koliko su loše odigrali prvo poluvreme govori to da je trener Vile Unai Emeri, pre kraja prvog dela igre napustio teren i zaputio se ka svlačionici.

Jedini gol u prvom delu je postigao Mateus Kunja u 25. minutu, što samo pokazuje koliko je Aston Vila odigrala loše poluvreme, iako je u ovaj meč ušla posle pobede u Ligi šampiona nad Jang bojsom.

Pobudila se, ipak, Vila u drugom poluvremenu, pa je u finišu došla do preokreta i sva tri boda. Egal je u meč vratio najbolji strelac ekipe Oli Votkins golom u 73. minutu. Preokret je doneo Ezri Konsa u 88, da bi konačnih 3:1 postavio Džon Duran u četvrtom minutu sudijske nadoknade.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Laka zarada, bez ulaganja

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati