Fudbal

Direktno.rs

12. 09. 2024. 08:10 6

Navijači Spartaka rasplakali Stankovića (VIDEO)

Spartak iz Moskve proslavio je deset godina od otvaranja sjajnog stadiona "Lukoil Arena", a ispostavilo se da se 11. septembra obeležava još jedna važna stvar u ruskom klubu. Bivši srpski fudbaler i danas trener Dejan Stanković proslavio je 46. rođendan pred punim stadionom, pošto mu je Spartak priredio iznenađenje.

Stanković nije mogao da veruje kada je video ogromnu tortu koju su izneli na stadion, a potom ga je skandiranje publike posebno pogodilo. Stanković nije mogao da zadrži suze kada je shvatio da je postao ljubimac i navijača Spartaka iz Moskve, nakon što je pre toga isti tretman imao i u bratskoj Crvenoj zvezdi. Istovremeno, dobro zna koliko je bio "trn u oku" ruskih medija kada je stigao iz Ferencvaroša...

Za sada, Stanković je vodio Spartak na ukupno deset utakmica i ostvario je šest pobeda, dva remija i dva poraza. Deluje da će se boriti za šampionsku titulu u Rusiju ako nastavi da diže formu, a posebno važan rezultat bila je "nula" sa Zenitom iz Sankt Peterburga, na njihovom terenu.

Podsetimo, Stanković je ovog leta na pojačanja potrošio čak 30 miliona evra, a najveći transfer bio je dolazak Ezekijela Barka iz River Plate. Za njega su izdvojili polovinu ukupno potrošenog novca za pojačanja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Prečica

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati