Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

11. 09. 2024. 19:15 2

Rade Bogdanović: Da sad vidim Piksija, rekao bih mu...

Rade Bogdanović, nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i član Željezničara, madridskog Atletika i Verdera, ponovo je govorio o reprezentaciji Srbije i o selektoru Draganu Stojkoviću, te je prokomentarisao njegov rad na klupi nacionalnog tima.

Srbija je na startu novog ciklusa Lige nacija, gde se prvi put takmiči u A diviziji, posle dva kola osvojila jedan bod.

Taj bod su "orlovi" izvojevali na utakmici protiv prvaka Evrope (0:0), ekipe Španije na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu, dok su u drugom meču poraženi od Danske u Kopenhagenu sa 2:0.

- Da sad naiđe, ja bih mu rekao: "Selektore, čestitam na dobroj utakmici protiv Španije, dobro taktički postavljenoj formaciji gde smo igrali protiv prvaka Evrope i da smo odigrali 0:0, da su se momci borili maksimalno jer moje analize su, od utakmice do utakmice". U sportu se ne živi u prošlosti, a ja moram da komentarišem samo ono što mi moje oči vide - rekao je Bogdanović i dodao:

- Pa, ja sam bio umeren. Rekao sam da ja tu ne očekujem brodolom jer ipak je početak kvalifikacija, septembar mesec. Mi smo se dobro organizovali, stisli sa onim što smo imali i imali smo čak jednu-dve dobre šanse, ali rezultat je po meri. On je osnov za dalje utakmice i jedno jako dobro samopouzdanje, ali ja to ne shvatam lično, šta god da mi neko kaže.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Frizbi na žaru

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati