Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Telegraf.rs ]

11. 09. 2024. 14:02 1

Partizan dovodi krilo iz Liona: Tinejdžer stiže u Humsku!

Krilni napadač francuskog Olimpika iz Liona - Pape Furer (18) biće novo pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku, saznaje Telegraf. Crno-beli za mladog fudbalera iz Senegala neće platiti obeštećenje, već će francuskom velikanu biti isplaćeni procenti od dalje prodaje fudbalera. Igrač danas stiže u Beograd, proći će lekarske preglede i potpisati ugovor sa crno-belima.

Mladi igrač dolazi kao alternativa za Ksandera Severinu koji će do kraja radne sedmice kompletirati transfer u Makabi iz Haifre, od koga će crno-beli inkasirati 1.200.000 evra i takođe procente od dalje prodaje.

Partizan je, odmah pošto je postalo jasno da će Severina napustiti klub, razmatrao sve mogućnosti. Da li da ostane na aktuelnom igračkom kadru i koristi resurse koje već ima u timu, da posegne za angažovanjem novog, proverenog krila za koga će morati da plati obeštećenje, a nije baš da je u prilici ili, pak, da nađe igrača koji bi bio zalog za budućnost, piše Telegraf.rs.

Odlučeno je da to bude treća varijanta i tako je Furer došao u fokus crno-belih, koji su odmah reagovali i ekspresno dogovorili uslove saradnje i sa igračem, ali i sa Lionom, koji nije pravio probleme, već je izašao u susret i odrekao se obeštećenja, pristajući na dogovor sa isplatom u procentima od naredne prodaje igrača.

Senegalac, koji je mahom igrao za B ekipu Liona, u osnovi je krilni napadač, bolje se služi desnom nogom, a može da pokriva i poziciju u centralnom, ofanzivnom delu napada.

Rekosmo već, crno-beli u njemu vide projekat koji bi ove sezone stasavao u najjačoj selekciji, a potom bio zalog za budućnost. Naravno, ukoliko razbvoj igrača bude išao u pravom smeru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Frizbi na žaru

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati