Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

05. 09. 2024. 16:32 2

Smiljanić pravio haos na derbiju, pa dobio smešnu kaznu

Večiti derbi omladinaca u kom je Crvena zvezda savladala Partizan sa 3:0 obeležio je veliki skandal u kom je učestvovao trener crno-belih Milan Lola Smiljanić.

On nije bio zadovoljan pojedinim sudijskim odlukama, pa je napravio haos i napao sudiju, a sada je i kažnjen. Mada, kad pogledamo kaznu, Smiljanić je skoro pa "nagrađen" za ovaj skandal!

On je zaradio samo dve utakmice suspenzije i kaznu od 30.000 dinara!

- Milan Lola Smiljanić, trener omladinaca Partizana, kažnjen je sa dve utakmice zabrane vođenja ekipe i 30.000 dinara. Mladi stručnjak je na meču juniora protiv Crvene zvezde ušao u konflikt sa sudijama, a disciplinski organi Fudbalskog saveza Srbije poslali ga na mini odmor. Na istoj utakmici isključeni su predstavnik domaćina Dejan Stanković i pomoćni trener crveno-belih Bojan Šiljegović - stoji na Instagram stranici Omladinske lige Srbije, pa se dodaje:

- Oni će biti iza ograde u narednom kolu. Din Crnovršanin omladinac Novog Pazara dobio je drugi žuti, odnosno crveni karton na susretu sa IMT-om.Talentovani fudbaler neće biti u protokolu protiv Radničkog 1923. U konkurenciji kadeta po meč suspenzije zaradili su dvojac iz Crvene zvezde, Nemanja Jevđić i Milan Ćopić. Pomenuti dečaci su pre vremena završili duel sa Partizanom na pomoćnom terenu stadiona Rajko Mitić iza južne tribine, zaradivši dve javne opomene odnosno direktan crveni karton.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati