Fudbal

[ Izvor: Telegraf.rs ]

05. 09. 2024. 14:36 10

Piksi ne zna šta ga je snašlo: Još jedan igrač OTPAO

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi suočava se sa najtežim problemima od kako je stupio na kormilo Orlova. Veliki broj otkaza, od kojih mnogi izazivaju sumnju na neku vrstu bojkota prema selektoru, desetkovali su naš tim i to pred meč protiv aktuelnog šampiona Evrope - Španije.

I pre spiska iz različitih razloga tu nisu bili Dušan Tadić, Darko Lazović, Vanja Milinković Savić, Nemanja Gudelj, Filip Kostić, Nemanja Radonjić, ali su ubrzo stigli otkazi od strane Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković Savića zbog povrede, iako su igrali noć pre objave čitavih 90 minuta, a sada trenirali punim intenzitetom, otkazao je i Dušan Vlahović zbog privatnih razloga, koji je takođe igrao za Juventus mečeve bez problema.

Levi bek Salcburga je trenirao u Staroj Pazovi pre meča, ali je utvrđeno da nije spreman i on neće biti u mogućnosti da pomogne saigračima na Marakani od 20.45, piše Telegraf.rs.

Sam Piksi se nadao da bi Terzić mogao da bude spreman i to je napomenuo i na konferenciji za medije, kada je istakao da formacija zavisi od toga da li će Terzić biti spreman.

- Što se tiče formacije, zavisiće od Terzića, ne ode Veljkovića. Da li ćemo igrati sa trojicom u zadnjoj liniji ili ćemo promeniti sa četvoricom, to ćemo videti - rekao je Piksi.

Za razliku od Terzića, ono što Piksija može da raduje, jeste činjenica da je Luka Jović trenirao i da je spreman da zaigra u startnih 11, koji se sada već naziru i da predvodi napad Orlova u duelu protiv Španije na Marakani.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati