Fudbal

[ Izvor: Telegraf.rs ]

03. 09. 2024. 10:55 2

Bahar dovodi Severinu: Partizanu MILION I PO EVRA

Dan posle prodaje Mateusa Saldanje Partizan je na dobrom putu da proda još jednog standardnog prvotimca. Kako Telegraf.rs saznaje, Ksander Severina će nastaviti u Makabiju iz Haife, koji sa klupe predvodi bivši trener Crvene zvezde Barak Bahar. Klub iz Humske će na ime pomenutog transfera zaraditi između 1.300.000 i 1.500.000 evra!

Klub iz Humske je u ponedeljak dobio zvaničnu ponudu iz Izraela i otpočeli su pregovori koji bi tokom ovog utorka trebalo da budu uspešno okončani, jer je razlika između onoga što Izraelci nude i crno-beli traže između 200.000 i 300.000 evra.

Partizan bi prodajom Holanđanina, uz već prodatog Saldanju, zatvorio budžet do zime i lakše disao, s obzirom na činjenicu da nije uspeo da se plasira u evropska takmičenja.

Taj novac će klubu iz Humske poslužiti i da okonča letnji prelazni rok, angažovanjem bar još jednog napadača - Lazara Romanića, kao i mladog Mihajla Ilića koji će doći iz Bolonje na pozajmicu.

Što se Ksandera Severine tiče, stigao je u Partizan prošlog leta iz Den Haga, kao slobodan igrač na tržištu i u prvoj sezoni je, uz jednu ozbiljniju povredu, odigrao 37 mečeva, uz osam golova i jednu asistenciju, dok je u tekućoj odigrao 11 utakmica bez učinka.

S obzirom na činjenicu da je došao bez obeštećenja i da je imao prilično skromnu platu u odnosu na ostale internacionalce u Humskoj (oko 18.000 evra), reklo bi da da taj posao Partizana i nije tako loš...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati