Fudbal

Direktno.rs

01. 09. 2024. 16:37 0

Čelsiju samo bod, Njukasl nadigrao Totenhem

Ove nedelje od 14.30 sati odigrana su dva meča trećeg kola engleske Premijer lige. Fudbaleri Čelsija i Kristal Palasa odigrali su 1:1, dok je Njukasl na svom terenu pobedio Totenhem sa 2:1.

Čelsi je do vođstva u malom derbiju Londona stigao u 25. minutu. Bila je fantastična tranzicija "plavaca", Kolvil je proigrao Maduekea, koji se stušio po desnoj strani, pravovremeno uposlio Palmera, a ovaj video usamljenog Džeksona, odložio mu loptu, pa Senegalcu nije bilo teško da je sa dva metra plasira u praznu mrežu za 1:0.

U nastavku je usledila bolja igra Palasa i izjednačenje u 54. minutu. Dugo je trajao napad gostiju, domaći su nekoliko puta otklanjali opasnost i blokirali šuteve, ali na kraju je lopta došla do reprezentativca Engleske Ezea, koji je na briljantan način sa 20 metara savladao Sančeza za 1:1.

Do kraja su i jedni i drugi probali da prođu do tri boda, bili je uzbuđenja pred oba gola, ali se rezultat nije promenio.

Kristal Palasu je ovo tek prvi bod u sezoni, a Čelsiju četvrti.

Njukasl je protiv Totenhema poveo u 37. minutu. Keli je odlično probio po levom boku i još bolje poslao loptu u kazneni prostor za Barnsa, koji je iz punog trka sa 11 metara matirao golmana Vikarija, za 1:0.

Drugo poluvreme je počelo velikim pritiskom Totenhema i to je urodilo plodom u 56. minutu, kada je Barn dao autogol, za 1:1.

Trgao se potom domaći sastav, gledali smo zanimljiv fudbal, a druga lopta u mreži Totenhema viđena je u 78. minutu. Najveći deo posla završio je Žoelinton, koji je poslao perfektan pas u prazan prostor za Marfija, ovaj je kasnije proigrao Isaka, a Šveđanin pogodio za 2:1.

Njukasl sada ima sedam bodova, dok je Totenhem ostao na četiri boda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati