Fudbal

Milan Zarić

31. 08. 2024. 22:45 0

Prvenac Strahinje Pavlovića u dresu Milana (VIDEO)

Srpski reprezentativac Strahinja Pavlović sjajno je počeo mandat u dresu Milana! Na debiju je sve očarao partijom i bio je najbolji pojedinac u porazu od Parme, a već na sledećoj utakmici je postigao i prvenac u dresu roso-nera.

Milan je, naime, u trećem kolu Serije A gostovao Laciju i remizirao u sjajnoj utakmici - 2:2, a to je meč koji će dugo pamtiti Strahinja Pavlović, budući da je upravo na "Olimpiku" postigao debitantski gol u novom klubu.

Dogodilo se to u osmom minutu, kada je Milan dobio korner koji je je sa leve strane izveo Kristijan Pulišić. Posle njegovog centaršuta je u kaznenom prostoru Lacija bio najviši Pavlović i glavom je doneo prednost Milanu - 0:1.

Nema dileme - Pavlović je odlično počeo u crveno-crnom dresu.

I čuvao je Milan tu prednost u prvom poluvremenu, međutim odbrana roso-nera poklekla je u 62. minutu, kada je Lacio došao do poravnanja - 1:1. Tada je loptu na levoj strani dobio Nuno Tavareš, poslao ju je u kazneni prostor, gde je Kasteljanos došao do nje pre defanzivca Milana i poslao ju je pod prečku.

I kao da to nije bio dovoljan šok za tim Paola Fonseke, već je usledio još jedan, i to samo četiri minuta kasnije. Ponovo je Nuno Tavareš bio asistent, ovoga puta je pronašao Bulaja Diju, koji je u tom 66. minutu doneo potpuni preokret Laciju - 2:1.

Delovalo je da je Milan u nokdaunu, budući da se u samo nekoliko minuta sve okrenulo, ali su roso-neri još jednom pokazali da se nikada ne predaju. Fonseka je izvršio čak četiri promene odjednom i to se odmah isplatilo. Jer, u igru je poslao Ejbrahama i Leaa, koji su doneli novi egal. Tako je posle samo 30 sekundi Ejbraham asistirao do Rafe Leaa, koji je u 72. minutu uspeo da poravna - 2:2.

Na kraju je to bio i konačan ishod derbija kola, te su Lacio i Milan podelili bodove. Rimljani su posle ovog remija na osmoj poziciji sa četiri boda, dok je Milan tek na 14. mestu sa svega dva poena. Dakle, roso-neri ni posle tri kola u Seriji A ove sezone nisu osetili slast pobede.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati