Fudbal

Direktno.rs

31. 08. 2024. 20:33 0

Haland je ZVER: Spakovao tri komada i Vest Hemu

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su Vest Hem u Londonu sa 1:3 (1:2) u meču trećeg kola Premijer lige.

Ne mora da učestvuje mnogo u pas igri koju obožava Pep Gvardiola. Ne mora da ulazi u pregršt prilika ne bi li ih realizovao. Erling Haland je špic kakvog Premijer liga nije videla u istoriji, barem sudeći prema brojkama.

Norvežanin je torturu nad Vest Hemom počeo u 10. minutu, kada je dobio previše prostora prilikom dobre lopte Bernarda Silve i istu je prosledio pokraj Alfonsa Areole. Iako je Vest Hem bolje ušao u meč i u 19. minutu izjednačio zahvaljujući tome što je Džerod Bouven pogodio Rubena Dijaša, nekako nisu "čekićari" imali šanse ove večeri.

U 30. minutu je ponovo Haland dobio više prostora nego što bi smeo da ima i poslao je loptu u bliži ugao Areolinog gola, čime je još jednom pokazao da je vanserijski egzekutor.

Đulenu Lopetegiju nisu pomogle ni izmene, budući da od Erlinga Halanda odbrane nije bilo. Ovoga puta njegov udarac u 84. minutu još jednom je pronašao put do mreže, čime je stigao do 70. pogotka na 69 odigranih utakmica u Premijer ligi. Fascinantno.

Momak je i u prošlom kolu dao tri gola i već ih ima sedam u ovoj sezoni. Takođe, bio je to njegov osmi het-trik od dolaska u Premijer ligu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati