Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

30. 08. 2024. 08:19 0

Šta čeka TSC na žrebu za Ligu konferencije?

Ovog petka će TSC dobiti rivale u grupnoj fazi Lige konferencije. Najmlađe evropsko takmičenje takođe kreće u novom formatu, prvi put sa 36 učesnika, ali se u startu razlikuje od Lige šampiona u broju šešira i utakmica u grupnoj fazi.

Žreb će se održati od 14.30 časova u Grimaldi Forumu u Monaku.

Svih 36 timova će biti ručno izvučeno pomoću loptica. Za svaki tim automatizovani softver će digitalno nasumično izvući protivnike, određujući koji će njihovi mečevi biti kod kuće, a koji u gostima.

Svaki tim će se suočiti sa po jednim protivnikom iz svakog od šest šešira, od kojih će tri biti kod kuće i tri u gostima. Timovi se ne mogu susresti sa protivnicima iz svoje zemlje i mogu da igraju protiv najviše dva rivala iz iste države.

Žreb će početi sa Šeširom 1, dodeljivanjem protivnika svim timovima, jedan za drugim, i nastaviće se sa ostalim šeširima u opadajućem redosledu dok svim timovima ne budu dodeljeni protivnici.

TSC se nalazi u petom šeširu. Gledajući klubove iz regiona Borac iz Banjaluke je takođe u petom šeriru, dok je Olimpija iz Ljubljane u trećem, a Celje u šestom. Teoretski, klub iz Bačke Topole bi mogao da igra protiv svakog od ovih timova.

Sad možete da se igrate, verovatno najatraktivniji, možda i najteži rivali po grupama za TSC mogli bi da budu: Čelsi, Hajdenhajm (ili Legija Varšava), Rapid Beč, Lugano, Panatinaikos i Celje.

ŠEŠIRI NA ŽREBU ZA LIGU KONFERENCIJE

Prvi šešir: Čelsi (Engleska), Kopenhagen (Danska), Gent (Belgija), Fjorentina (Italija), LASK (Austrija), Betis (Španija).

Drugi šešir: Bašakšehir (Turska), Molde (Norveška), Legija Varšava (Poljska), Hajdenhajm (Nemačka), Đurgarden (Švedska), APOEL (Kipar).

Treći šešir: Rapid Beč (Austrija), Omonija (Kipar), Helsinki JK (Finska), Vitorija Gimaraeš (Portugal), Astana (Kazahstan), Olimpija Ljubljana (Slovenija).

Četvrti šešir: Serkl Briž (Belgija), Šamrok Rovers (Irska), TNS (Vels), Lugano (Švajcarska), Harts (Škotska), Mlada Boleslav (Češka).

Peti šešir: Petrokub (Moldavija), Sent Galen (Švajcarska), Panatinaikos (Grčka), TSC Bačka Topola (Srbija), Borac Banjaluka (BiH), Jagielonija (Poljska).

Šesti šešir: Celje (Slovenija), Larn (Severna Irska), Dinamo Minsk (Belorusija), Pafos (Kipar), Vikingur Rejkjavik (Island), Noa (Jermenija).

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati