Fudbal

Direktno.rs

29. 08. 2024. 22:47 1

Blamaža TSC-a: Makabi im spakovao 5 komada

Fudbaleri TSC-a izgubili su od Makabija u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope u Bačkoj Topoli rezultatom 1:5.

Tako je tim Žarka Lazetića uspeo da se plasira u drugo po redu najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje ukupnim rezultatom 8:1, dok je njegova bivša ekipa pokazala da adaptacija posle promene trenera ne ide najbolje.

Teški dani su pred Deanom Klafurićem. Neugodno je bilo i naslediti Žarka Lazetića na klupi TSC imajući u vidu uspehe koje je mladi stručnjak ostvario na severu zemlje. A sada, ne bi iznenadilo ukoliko na čelu kluba razmišljaju o njegovoj smeni.

Jer, Topolčani su posle 13 minuta današnjeg meča pred svojim navijačima imali tri gola zaostatka nakon što su mrežu Veljka Ilića tresli dvostruki strelac Henri Ado i Tajris Asante. Smušene reakcije odbrane TSC su pomogle Izraelcima da proslavljaju plasman u Ligu Evrope, ako se posle revanša pitanje uopšte i postavljalo.

Domaćin je bio revoltiran, igrači su jedni od drugih tražili reakciju i jesu je dobili, ali je i Makabi za nijansu popustio znajući da je ovaj meč rezultatski završen.

Imao je TSC nekoliko sasvim dobrih prilika da se upiše u drugom poluvremenu, ali Ifet Đakovac i Miloš Pantović nisu koristili izgledne situacije.

U 56. minutu je Dor Turgeman iskoristio još jednu šansu za svoj tim na ovoj utakmici, a pred sam kraj duela pukla je i petarda nakon gola Ida Šahara.

To je već izazvalo zvižduke za igrače TSC uprkos tome što se njihov evropski put nastavlja u Ligi konferencija. Počasan gol se ipak desio u 92. minutu što je malo poništilo pređašnju reakciju navijača. Strelac je bio Prestiž Embongu.

Kada je reč o reakciji TSC, neophodno je da se desi, na ovaj ili onaj način.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Instruktor plesa

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati