Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

29. 08. 2024. 13:37 0

Navijači Borca napali Mađare: Tri osobe povređene (VIDEO)

Čeka velika utakmica Borac iz Banjaluke, koji igra protiv Ferencvaroša revanš plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope, a dan pre meča na ulicama Banjaluke desio se veliki navijački incident. "Lešinari", najverniji navijači Borca, sukobili su se sa navijačkom grupom najvećeg mađarskog kluba.

Veče pre duela dve navijačke grupe su se sastale na ulicama grada, i to u sitnim satima posle ponoći, a na društvenim mrežama smo videli nekoliko snimaka tih sukoba. Navodno je priređena "sačekuša" Mađarima u jednoj ulici, a sukob je trajao nekoliko minuta. Kada su gosti shvatili šta ih je snašlo, odmah su se dali u beg, pa je tako sprečen veći incident. Reagovala je i policija koja je ekspresno došla na lice mesta.

Ujutru se oglasila i Policijska uprava Banjaluka i istakla da je do sukoba došlo oko ponoći u Ulici kralja Petra I Karađorđevića u jednom ugostiteljskom objektu. Nekoliko za sada nepoznatih lica napalo je navijače Ferencvaroša, a tri osobe su zadobile povrede. Oštećen je inventar objekta kao i autobus marke "mercedes". Povređenima je ukazana pomoć.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati